Abonnementen

Consultancy abonnement

Heeft u regelmatig vragen omtrent arbeidsrecht of HR maar beschikt u intern niet over de juiste kennis?

Hof van Consultancy biedt ondernemers een unieke samenwerking. Door een verbintenis voor een langere tijd en meerdere werkplekbezoeken, worden uw werkwijzen tot in de puntjes in kaart gebracht waardoor er altijd, direct én met kennis van de interne organisatie passende HR adviezen en arbeidsrechtelijke adviezen gegeven kunnen worden. Met een abonnement wat al vanaf drie uur per maand mogelijk is, heeft u de kennis toch altijd in huis.

CAO abonnement

Hof van Consultancy biedt ondernemers de kans de volledige cao-bewaking uit handen te geven zónder de verplichting dure software aan te schaffen. U ontvangt van ons bij aanvang van het abonnement een beknopt uittreksel van de cao(‘s). Hierna ontvangt u maandelijks, maar wanneer de ontwikkeling hierom vraagt vaker, een overzicht van de wijzingen van de betreffende cao(‘s). Hierbij ontvangt u uiteraard ook een advies over de implementatie en communicatie over de wijziging(en).

Voor zowel voor ondernemingen met één cao als werkgevers in de flex branche, Hof van Consultancy is de partner om dit proces voor eens en voor altijd te borgen en zo dure cao blunders te voorkomen.

Contact

Hof van Consultancy
Isaac Hubertstraat 114
3034 CT Rotterdam

Tel: 06 51 664 025
E-mail: info@hofvanconsultancy.nl

Kvk: 72997621