Coaching & training

Kennistrainingen

Hof van Consultancy verzorgt kennistrainingen op het gebied van cao-interpretatie, NEN-certificering 4400-1 en NBBU toegespitst op de flex branche. Daarnaast verzorgt Hof van Consultancy ook op maat gemaakte trainingen over contract- en zakelijke overeenkomsten en trainingen op het gebied van arbeidsrecht voor ondernemers binnen en buiten de flexbranche.

Training FISH

De FISH is een filosofie waarmee iedereen in zijn dagelijkse werk meer voldoening en passie kan vinden. Deze filosofie gaat uit van het vestigen en versterken van vier basisovertuigingen in het werk: be there, play, make their day en choose your attitude. Hof van Consultancy biedt trainingen aan op basis van deze filosofie in het kader van teambuilding, team development en employee engagement.

Training Feedback

Hof van Consultancy biedt de training feedback aan in een dagdeel. In deze training wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken waaronder theorieën uit de leer van NLP en lessen uit het populaire ‘Feedback is een cadeautje’ . Deze training is met name bedoeld voor teams in een nieuwe samenstelling, teams met een ‘gesloten cultuur’ en teams voor- of tijdens een verandertraject.

Coaching

De coaching van Hof van Consultancy is voor haar vormgeving afhankelijk van de coachingsvraag. Begeleidingskundige technieken zullen in verschillende vormen en verhoudingen worden toegepast in het coachingstraject. De coaching van Hof van Consultancy is met name geschikt voor werkende individuen die vastlopen in de persoonlijke ontwikkeling of spanningsklachten ervaren. Naast de theoretische kennis van verschillende technieken, is de coaching van Hof van Consultancy er op gericht om de coachee handvatten aan te reiken die daadwerkelijk in de dagelijkse praktijk toegepast kunnen worden. Om zo voor een blijvende en positieve ontwikkeling te zorgen.