Over Hof van Consultancy

Het idee van deze onderneming is simpel. Zij is ontstaan vanuit de behoefte aan een serieuze partij die (MKB) ondernemingen ondersteunt op (arbeids-) juridisch gebied en Human Resources. Hof van Consultancy onderscheidt zich door zich persoonlijk te verbinden aan haar klanten om zo écht maatwerk te kunnen leveren. De organisatie is in 2018 opgericht door Daniëlle Leliënhof.

Missie

Hof van Consultancy is met échte toewijding uw samenwerkingspartner op het gebied van mens, werk en organisatie. Met passie wordt gewerkt aan maatwerk adviezen- en trajecten gericht op uw praktijksituatie, om uw organisatie succesvol, gezond en efficiënt te houden.

Visie

Hof van Consultancy wil voor MKB Nederland goed advies toegankelijk maken op het gebied van arbeidsrecht, human resources, procesoptimalisatie laagdrempelig. Als trendsetter in de markt streeft zij ernaar een begrip te worden binnen MKB Nederland om haar te verzekeren van passend, praktisch gericht en betaalbaar advies.

Strategie

De passie voor het vak zit in de genen van Hof van Consultancy en dit wil zij overdragen. Door constante aanwezigheid in de markt door middel van beurzen, seminars en onlineactiviteiten wil zij haar naam bekend maken. Door het leveren van excellente kwaliteit, zich hierin te onderscheiden door de praktische vertaalslag, werkt Hof van Consultancy iedere dag aan het vergroten van het marktaandeel in de consultancy branche binnen het MKB met als uiteindelijke doel een begrip binnen de consultancybranche te worden.