Interim: Procesoptimalisatie, verbetertrajecten & HR

Procesoptimalisatie en verbetertrajecten

Hof van Consultancy is specialist in het efficiënt en effectief inregelen van backoffice processen. Door gebruik te maken van digitalisering, automatisering en effectieve managementinstrumenten, is Hof van Consultancy in staat in uw administratieve organisatie verbeteringen door te voeren.

Hof van Consultancy heeft ervaring met de begeleiding van verschillende teams in verbetertrajecten op zowel het gebied van procesoptimalisatie als op het gebied van employee engagement. Intern kan het soms moeilijk, of onmogelijk, zijn om bestaande structuren en cultuuraspecten te doorbreken en hierin biedt Hof van Consultancy als externe partner de oplossing.

Behoefte om de administratieve organisatie zo in te richten, dat zij volledig in dienst staat van de organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

HR projecten

Heeft u een tijdelijke uitdaging op HR gebied? Hof van Consultancy verzorgt graag op interimbasis uw projecten omtrent digitalisering, beleidsvorming, projectmanagement en herstructurering.

Ook als tijdelijke vervanging bij afwezigheid is Hof van Consultancy inzetbaar.

Contact

Hof van Consultancy
Isaac Hubertstraat 114
3034 CT Rotterdam

Tel: 06 51 664 025
E-mail: info@hofvanconsultancy.nl

Kvk: 72997621